Hop til hovedindhold

Om hjemmesiden

Denne hjemmeside er lavet af Rudersdal Kommune

Design, teknik og tilgængelighed

 • Kultursekretariatet i Rudersdal Kommunes kulturområde har ansvaret for den overordnede koordination, udvikling og drift af hjemmesiden.

 • Det grafiske design er layoutet af designer hos Peytz & Co på baggrund af det design, som er udviklet af Creuna og Advice til rudersdal.dk. Der er tilstræbt en enkel og elegant brugerflade.

 • Billederne på hjemmesiden er primært taget af fotograf Morten Nilsson.

 • Peytz & Co har leveret platformen til oplevrudersdal.dk, som er et subsite til rudersdal.dk. Platformen er baseret på Drupal. Drupal er en open source teknologi, hvilket betyder at Rudersdal Kommune kan dele kode med en lang række andre private og offentlige virksomheder, herunder Offentligt Digitaliseringsfællesskab OS2.
  Kalenderløsningen leverer Kultunaut. Det gælder både den samlede kalender og de arrangementsteasere, som man finder på forsiden og sektionssiderne.

 • Hjemmesiden er optimeret til at fungere på Mac (IOS), pc (Vista/Windows 7) og Unix/Linux i seneste version af Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari (Mac) og MS Internet Explorer 9.0+.

 • Hjemmesiden er responsiv, hvilket betyder at designet skaleres til brugerens skærm, hvad enten det er en mobiltelefon, en iPad eller en stationær computer eller laptop.

 • Hjemmesiden er udviklet med øje for at overholde retningslinjerne for tilgængelighed, således som de er defineret i ISO/W3C WCAG 2.0 på AA-niveau.

 • Ansvar for indhold på hjemmesiden ligger hos Kulturområdet.
  Kalenderindholdet er den enkelte arrangør udelukkende ansvarlig for. Kultunaut tjekker og godkender alt indhold, men kan ligesom Rudersdal Kommune, ikke holdes ansvarlig for arrangementets indhold eller i forhold til ændringer eller aflysninger.
  Det er gratis at blive optaget i kalenderen, men arrangementet skal være offentligt og have almen interesse for at blive godkendt. Arrangementer, som oprettes på mariehoej.rudersdal.dk eller oplevrudersdal.dk vil indgå i Kultunauts database og blive præsenteret i en lang række kalendere uden for Rudersdal, som anvender Kultunaut.

Privatlivspolitik, statistik og cookies

 • Din brug af Rudersdal Kommunes hjemmesider - herunder mariehoej.rudersdal.dk - er anonym.
  Vi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig som person, med mindre du anvender en selvbetjeningsløsning, som kræver at du identificerer dig, eller tilmelder dig tjenester som f.eks. vores nyhedsbreve.
  Vi videregiver eller sælger ikke persondata til tredjepart.
  Opretter du arrangementer i kalenderen vil dine oplysninger kun blive gemt i Kultunauts database, der hoster løsningen.
  Læs mere om hvordan vi bruger dine data: www.rudersdal.dk/databehandling

 • Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, herunder hvordan brugere bevæger sig rundt på hjemmesiden.
  Vi fører også statistik over, hvilke ord der bliver søgt efter i søgefeltet.
  Det sker alt sammen, for at vi hele tiden kan udvikle og forbedre hjemmesiden, så det bedst muligt lever op til brugernes behov og ønsker.